Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Πολλές διαμαρτυρίες για την τιμή των εισιτηρίων με την Γκόριτσα

Η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο την Πέμπτη 13/7 (10:00 μμ) με την Γκόριτσα και από την άλλη βάζει το φθηνότερο εισιτήριο ενήλικα στη θύρα 2, 20 Ευρώ. Υπερβολή. Το 1/6 της αξίας του φθηνού διαρκείας. Γιατί; Για να φανεί φθηνό το διαρκείας;
Αγοράστε διαρκείας 120 Ευρώ λοιπόν η απάντηση. Λογικό.
Σίγουρα πάντως δεν είναι τρόπος πίεσης αυτός για να αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Όποιος τον σκέφτηκε, μάλλον δεν ξέρει από μάρκετιγκ και τόσο καλά. Πιο πολύ να διώξει κόσμο μπορεί με αυτόν τον τρόπο.
Θα πρότεινα αν μη τι άλλο, σαν αντιστάθμιση, ελεύθερη είσοδο των παιδιών ως 12 ετών τουλάχιστον (τώρα 10 Ευρώ στη θύρα 2).
Καλό είναι να το ξανασκεφτεί η ΠΑΕ. Έτσι πάντως μέσα Ιουλίου με Γκόριτσα, εν καιρώ κρίσης, είναι δύσκολο να γεμίσουμε το γήπεδο.

4 σχόλια :

 1. Πιστεύω ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι σχετικά ικανοποιητική. Όμως πολλοί θα αποθαρρυνθουν από το υψηλό κόστος του απλού εισιτηρίου.Ειναι σαφές πως η διοίκηση θέλει να πιέσει για την αγορά διάρκειας. Λογικό και δεκτό. ,Αλλά η τιμολόγηση των 20€ για αγώνα προκριματικών του Europa νομίζω ότι είναι από άλλο πλανήτη. Ο Πανιώνιος πρέπει να προσελκύσει αυτούς που έχουν φύγει καιρό από το γηπεδο και αυτούς που έρχονται σπάνια. Και όλα αυτά στη θύρα 2 γιατί στια άλλες θύρες είναι 25+...
  Θεωρώ πως τα 150€ είναι value for money για όλη τη σεζόν (αν η ομάδα μπει στους ομίλους κυρίως). Όμως αυτοί είναι οι στάνταρ φίλαθλοι οπαδοί που το πολύ καμιά 500αρια παραπάνω να πάρουν διάρκειας. Ο κύριος όγκος είναι οι υπόλοιποι...

  Νίκος -East Attica-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ίσως πουληθούν παραπάνω τα διαρκείας. Αν κρίνω και από την προσέλευση στο ματς με τον Ολυμπιακό εν μέσω καύσωνα, ο κόσμος θέλει να βρεθεί κοντά στην ομάδα.
   Κάποιο αντισταθμιστικό πρέπει να βρεθεί για το ματς με Γκόριτσα. Τα παιδιά που πρότεινα, είναι κάτι νομίζω.
   Για τα εισιτήρια υπάρχει η πληρωμή με κάρτα / POS που ζήταγαν πολλοί από παλιά.

   Διαγραφή
  2. Κοίτα Ίωνα λύση θα ήταν ένα εισιτήριο στα 10 max 12€ για ένα τέτοιο ματς κ είσοδος με 5ευρο στα παιδιά ως12 ετών. Για μένα το γεμάτο γήπεδο είναι πιο βασικό από το να βγάλει λίγα χρήματα παραπάνω η ΠΑΕ που στην τελική μπορεί να μην τα βγάλει από τη μειωμένη προσέλευση κόσμου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις οικογένειές (3 ή και 4 άτομα) που μπορείς να προσελκύσεις. Ένα γήπεδο με φθηνό εισιτήριο κ 7-8.000 Πανιώνιους είναι καλύτερο από ένα με ακριβότερο κ 4.000 κόσμο.
   Περνάμε με το καλό και στον επόμενο γύρο το βάζεις 15€. Επίσης επειδή πολλοί δεν μπορούν ή δε θέλουν να πηγαινουν κάθε 10-15 μέρες γήπεδο θα μπορούσε η διοίκηση να έχει ένα πακέτο πχ 10 ματς με κόστος 80€. Για όλους αυτούς που πάνε κάθε 2-3 ματς γήπεδο. Anyway, η διοίκηση κάνει τα κουμάντα της. Προσωπικά τη θεωρώ στραβοτιμονια και πως το βλέπει σαν αρπαχτη.
   Να προσθέσω και την απουσία αγοράς μέσω viva που θα αναγκάσει κάποιον να πάει 2 φορές Ν.Σμυρνη για να αγοράσει κ το εισιτήριο και να δει το ματς. Δε μένουμε όλοι Ν.Σμυρνη ρε παιδιά! Μακάρι όλοι οι Νεοσμυρνιωτες να υποστήριζαν την ομάδα αλλα μόνο έτσι δεν είναι...
   Σόρρυ για την γκρίνια μου!

   Νίκος -East Attica-

   Διαγραφή
  3. Συμφωνώ Νίκο σε όλα όσα έγραψες. Και σίγουρα σε τέτοιες εποχές, η αυξημένη τιμή θα φέρει μείωση προσέλευσης. Τώρα αν φέρει και κάποια αύξηση στν αγορά των διαρκείας, μπορεί ναι, αλλά και πάλι προσωπικά δεν το θεωρώ ενδεδειγμένο τον τρόπο. Ενδιαφέρουσα η πρόταση για ημιδιαρκείας 8 αγώνων.

   Διαγραφή