Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Με το νικητή του ζευγαριού Σιράκ (Αρμενία) - Γκόριτσα (Σλοβενία), ο Πανιώνιος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Με τον νικητή του ζευγαριού Σιράκ (Αρμενία) - Γκόριτσα (Σλοβενία) θα παίξει ο Πανιώνιος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League μετά την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι αγώνες του πρώτου προκριματικού θα λάβουν χώρα στις 29 Ιουνίου και στις 6 Ιουλίου και του δεύτερου προκριματικού στις 13 Ιουλίου και στις 20 Ιουλίου.

Η Αρμενική Σιράκ εμαφανίζεται με λίγο περισσότερους βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA (3775 έναντι 3375 της Γκόριτσα) και τα δυο τελευταία χρόνια πέρασε από τον 1ο στο 2ο γύρο, όπου αποκλείστηκε από της ΑΙΚ Στοκχόλμης και Σπάρτακ Τρνάβα αντίστοιχα.
Η σλοβενική Γκόριτσα είχε παίξει το 2000 με τον ΠΑΟ, που την απέκλεισε με 2 νίκες εις βάρος της. Το 2014-2015 ξεκίνησε από το 2ο προκριματικό και αποκλείστηκε από την Μολντε Νορβηγίας (1-4, 1-1) και πέρυσι στον 1ο προκριματικό αποκλείστηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-1, 0-3).

ΥΓ: Για την αποστολή προετοιμασίας στο Καρπενήσι, για τους απόντες, πιστεύω ότι στο Μπάλα θα μπορούσε να δοθεί μια ευκαρία.

YΓ-2: Οι Μάγοι από την Περσία. Πέρσικη λύση ψάχνεται και στην επίθεση με τον πρώτο σκόρερ του Ιράν, Ταρεμί (panionianea.gr).

2 σχόλια :

  1. O Πανιώνιος για να επαναλάβει την περσινή πορεία στο πρωτάθλημα θα χρειαστεί μεγαλύτερο και καλύτερο ρόστερ. Αν μπει στους ομίλους του el αυτό είναι εφικτό γιατί θα προκύψουν έσοδα αν όχι η χρονιά θα βγει δύσκολα. Βέβαια δεν μπορεί να πει κανείς ότι έπρεπε να παραιτηθεί της συμμετοχής που είναι και επιβράβευση μιας πορείας αλλά ο σχεδιασμός να βασιστεί στο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους εμπεριέχει τον κίνδυνο των βιαστικών μεταγραφικών επιλογών. Πολλές καλές ευκαιρίες για τις ομάδες που δεν εχόυν λεφτά υπάρχουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου όταν ο Πανιώνιος θα έχει κλείσει το ρόστερ του και πιθανώς το μπατζετ του.
    Θεωρώ εφικτή τη συμμετοχή στους ομίλους διότι οι εκπρόσωποι των καλών πρωταθλημάτων δεν το παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Όταν η Μπιλμπάο ή η Έβερτον έχει πολλές δεκάδες εκ ευρώ έσοδα από το πρωτάθλημα δεν θα ρισκάρουν τη καλή παρουσία τους σε αυτά για να παίζουν στο el με ομάδες πολύ κατώτερες του δικού τους πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και η πρόκριση από το 2ο προκριματικό γύρο, θα φέρει λεφτά ικανά να υποστηρίξουν την ομάδα αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή